söndag 6 mars 2011

Hej alla som läser min blogg!

För ett tag sen här på min blogg skrev jag om en hjälporganisation, nu kommer jag att göra reklam igen de behöver massor med saker till sina insamlingar så kolla gärna på den här länk http://stickhjalpen.blogspot.com/2011/03/praktisk-hjalp-till-foreningen.html va med du också om du kan för att hjälpa, själv ska jag skicka lite stickad saker jag har gjort så fort jag är klar med allt jag ska skicka. Kram på er allihopa!

1 kommentar:

  1. Hej Maria

    Armen har varit en svår en att tas med. Gjorde ett avbrott från virkningen i 5 månader p ga tendonitis i armbågen och började så smått att virka igen i början på året. Men smärtan kommer tillbaka snabbt så jag håller mig till korta perioder med virknålen. Jag virkar för tillfället på min Gypsy Blanket, men det blir bara en ruta då och då. Ska snart skriva ett inlägg om den för att visa hur den växer.

    Under min viloperiod började jag att sy lapptäcken som visserligen inte är en lika tillgänglig hobby men den tillfredsställer mitt behov av att mixa färg och form och mitt behov av att skapa. Det är riktigt kul och oerhört spännande att lära sig nya saker! :D.

    Tack för att du tittade in och undar hur jag mår. Det värmer. Sköt om dig.

    PS Jag såg att du lagt ut en bild på din andra Hexagonkofta. Jättesöt!

    SvaraRadera