torsdag 5 april 2012

Blåkulla!

Ja jag ska ditt ikväll, nej jag bara skojade, ja idag är A´s bästa dagen hon har förberett allt till påskkärring uppdrag på eftermiddag. Nu har jag lite rast på jobbigt och sen ska jag jobba lite till sen ska vi hem och göra påsk fint hemma. Kram på er allihopa!

1 kommentar:

  1. Rattändringarna fake audemars piguet till boutiatsutgåvan Breguet Tradition Dame 7038 är mer dramatiska än dess stablemate, och injicerar en dos sommarlig värme till fake panerai den klassiska designen utan att förlora någon av sin imperialistiska elegans. Den exponerade huvudplattan och broarna är färdiga i en djup tropisk fake hublot brun, medan flera exponerade hjul och 10-timmars retrograderade sekunders hand får en varm rosguldbehandling. Den exponerade centrala huvudsprånytan fake seiko är också toppad med rosguld här och uppmärksammar den intrikata blommamönstret på ytan. Själva huvudurvalsklockan 12 är den riktiga showstopparen, dock fake rolex med en svart Tahitisk pärlemoryta som kastar bort mystiska och fängslande iridescence från lila
    fake Rolex till grönt och spelar dynamiskt med guilloche-strukturen. Som en sista feminin touch ersätts de romerska siffrorna med ljusa, luftiga rolex replica tolkningar av de traditionella böjda Breguet-siffrorna.

    SvaraRadera